Spam: Post von Dr. David Brown

Dr. David Brown meldet sich bei mir auf niederländisch – dafür mit einer unvorstellbar hohen Summe!

Hallo,

Ik ben Dr. David Brown hoofd van de afdeling audit bij Credit Suisse Bank Londen , Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat van een enorm voordeel voor ons beiden zal zijn . In mijn afdeling ontdekte ik de som van £ 16,500,000.00 GBP ( zestien miljoen en vijfhonderdduizend pond sterling ) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Bedrijvengids Mogul heer Moises Saba Masri , een miljardair en hij is een jood uit Mexico dat was een slachtoffer van een helikopter crash 10 januari 2010 , hem en zijn gezinsleden te doden. Wijlen de heer Moises Saba was 46 jaar oud . Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw hun zoon Avraham ( Alberto ) en zijn dochter – in-law . De piloot was ook dood bij de crash .

De keuze van contact met u gewekt van de geografische aard van waar je woont , met name vanwege de gevoeligheid van de zakelijke transactie en de vertrouwelijkheid hierin . Credit Suisse Bank Londen heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim , maar niemand heeft dat nog niet gedaan . Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld in het lokaliseren van de familie , ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene , zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 16,500,000.00 Great British Pounds Sterling kan worden gestort op uw rekening als de nabestaanden .

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages 60 % voor mij en 40 % voor jou . Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking , vertrouwelijkheid en vertrouwen en ik garandeer u dat dit onder een legitieme regeling die u beschermen tegen eventuele schending van de wet zal worden uitgevoerd .

Mij voorzien van de volgende . Dit is zeer dringend .

1 . Volledige Naam:
2 . Uw contactpersoon Adres :
3 . Mobiel nummer:
4 . bezetting :
5 . Telefoon :
6 . Nationaliteit :

Heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant vindt . Gelieve uw interesse en ik zal verstrekken u met meer informatie . Laat het me weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten .

Dank u in afwachting van uw gunstig antwoord .

groet,
Dr. David Brown

Kommentar verfassen